broen.png

BROEN-LAB GROUP

Nooddouches en oogdouches

BROEN-LAB GROUP is een van de grootste producenten van laboratoriumkranen voor vloeistoffen en gasachtige media. Daarnaast is het Deense bedrijf (onderdeel van Aalberts Industries) producent van de bekende BROEN nooddouches en oogdouches. Beide productranges past men wereldwijd toe in onder andere laboratoria in de farmacie en chemische industrie en in onderwijs- en gezondheidszorginstellingen.

Laboratoriumkranen

BROEN-LAB laboratoriumkranen worden ontworpen en geproduceerd vanuit een moderne visie op de huidige behoefte in laboratoria. Door de moderne vormgeving, duurzaamheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de  laboratoriumkranen geschikt voor elk type laboratorium. De kranen zijn vervaardigd van hoogwaardig messing. Waar nodig worden andere materialen toegepast, zoals roestvrij staal en kunststof. 

BROEN-LAB

BROEN Boss laboratoriumkranen zijn voorzien van een geïntegreerde Ballofix-kogelafsluiter en hebben keurmerken als KIWA, Gastec en DVGW. Producten van BROEN-LAB GROUP worden wereldwijd gedistribueerd. De oppervlakte van alle kranen wordt voorzien van een polyesterpoedercoating, die de BROEN-LAB laboratoriumkraan uitermate geschikt maakt voor toepassing binnen de werkomgeving van de diverse laboratoria.

  • BROEN-LAB GROUP
  • BROEN-LAB GROUP
  • BROEN-LAB GROUP